Başlık: "SAYISAL TASARIM LABORATUVAR HAKKINDA"

Arş. Gör. Kaplan KAPLAN

05 Ekim 2017

12.10.2017 Perşembe günü Sayısal Tasarım Dersinin Laboratuvar çalışması başlayacaktır. İlk hafta Deney 1.1.1 ve Deney 1.1.2 uygulamaları yapılacaktır. Ayrıca ekli dosyada Laboratuvar grupları ve yapılacak tüm uygulamalar sıralı şekilde yer almaktadır. Bütün öğrenciler bu listeye bakarak hangi gruptaysa o grup saatinde gerekli malzemelerle Laboratuvar saatinde bulunmalıdır. Grupta ismi olmayanlar bana mail atabilirler.
NOT: LABORATUVAR ÇALIŞMASINA GELECEK TÜM ÖĞRENCİLERİN ÖN HAZIRLIK YAPMALARI GEREKMEKTEDİR. Ekte örnek bulunmaktadır. Lütfen örnek ön hazırlık ve rapor çalışmasını esas alarak hazırlayınız. Her öğrencinin kendine ait föyü bulunmalıdır. Ayrıca laboratuvar saatlerine ve malzemelerin eksik olmamasına özen gösterilmesi gerekmektedir.

Duyuru Dosyası: