Başlık: "İŞ YERİ MÜHENDİSLİK EĞİTİMİ(İME) -Başvurular 8-12 Ocak "

Arş. Gör. Dr. Öznur KÜÇÜKSARI

06 Ocak 2018

Merhaba,

İş yerinde Mühendislik Eğitimi(İME) 2017-2018 dönemi takvimi Dekanlık tarafından oluşturulmuştur.

İME başvuruları ekteki ''İME başvuru dilekçesi'' doldurularak Bölüm Sekreterliği'ne yapılacaktır.

Başvuru dilekçenize  ilk ALTI dönemdeki not ortalamanızı gösteren NOT DÖKÜMÜNÜZÜ ekleyiniz.

Başvurular 8-12 Ocak 2018 tarihleri arasındadır.

NOT: Google form üzerinden aldığımız ön başvurular firmalarla irtibata geçebilmek ve fizibilite çalışması yapmak için bir anket niteliğindeydi.

Başvurunuzun geçerli olması için İME takviminde belirtilen sürede İME başvuru dilekçesi'ni doldurarak bölüme başvuru yapmanız gerekmektedir.

Ekte İME başvuru dilekçesi, İME takvimi, İME yönergesi, İME iş yeri protokol örneği ve İME İşletme-öğrenci talep formu bulunmaktadır

İyi günler
Öznur