Başlık: "Real Time Control Dersini almak isteyen öğrencilerin dikkatine!"

Yrd. Doç. Dr. Selçuk KİZİR

23 Ocak 2018

İlgili ders uygulamalı olup, dersi alan öğrenciler 2-3 kişilik grup oluşturarak ve basit bir dc motor kontrol düzeneği oluşturarak derse katılırlar. Deney düzeneği için motor guruplara verilecektir. Grupların 1 adet STM32F4 Discovery (Çizgitagem 18$), FTDI USB-UART dönüştürücü (10-40TL), LMD18200 Motor Sürücü modülü , 24 V Adaptör Güç kaynağı, Jumper Kablo ve Potansiyometreye ihtiyaçları olacaktır. Detaylı bilgi derste verilecektir. Kullanılacak yazılımlar: Matlab-Simulink, Waijuing blok seti, Seri terminal programı (docklight). Ekte örnek ders içeriğini ve uygulamasını görebilirsiniz. Dersi almak isteyen öğrencilerin dersin verimli olması adına duyurudaki hususları göz önünde bulundurmaları ve deney düzeneğini acilen oluşturmaya başlamalarında önem vardır.

Duyuru Dosyası: