Başlık: "Sensor Lab hk.da Duyuru"

Arş. Gör. Kaplan KAPLAN

05 Mart 2018

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Perşembe günleri laboratuvar için basvuran az sayıdaki öğrenci için perşembe 16.17.00 arası ayrı bir lab açılacaktıryapılacaktır. Bu yüzden isimlerinizi bana yazdırmanız gerekmektedir. Ekteki tüm dosyalara bakmanızı öneririm.
Dosyalara https://sites.google.com/site/kousensorlab/ adresinden erişebilirsiniz
  • 07.03.2017 tarihinde Sensör Tekniği Dersinin Laboratuvar çalışması başlayacaktır.
  • İlk hafta Deney 1, Deney 2.1 ve Deney 2.2 uygulamaları yapılacaktır. Ayrıca ekli dosyada Laboratuvar grupları yer almaktadır. Bütün öğrenciler bu listeye bakarak hangi gruptaysa o grup saatinde gerekli malzemelerle Laboratuvar saatinde bulunmalıdır. 10 dk’dan fazla geç kalanlar deneye alınmayacaktır.
  • Deney Föyü pdf olarak ekte verilecek ve her öğrenci kendisine ait bir adet deney föyünü pdf üzerinden çıktı alarak temin edebilecektir. Föylerin üzerine isim soy isim vb. gerekli bilgiler tükenmez kalem ile yazılarak kontrolü yapılacak ve deney föyü olmadan Laboratuvara kesinlikle alınmayacaktır. Her öğrenci kendisi bireysel olarak çıktı alacaktır. Ø  Deneyler öncesi ve sonrası ön hazırlık rapor istenmeyecektir. Yapmanız gereken deneylere katılmak ve deneyleri en doğru şekilde gerçekleştirmeye çalışmaktır.
  • Alttan alan öğrenciler deneylere geçen sene girmişler ise girmelerine gerek yoktur. Geçen seneki lab notu veya duruma göre vize notu girilecektir.
  • Son olarak bir adet telafi Laboratuvarı olacaktır ve duyurusu daha sonra yapılacaktır. Ø  Deneyler Lab. saatinde devreye kurulmaya başlanacaktır. Size tavsiyem daha önce evde deneyip deneyde daha başarılı olabilirsiniz.
  • Deney sırasında veya deneyde bir değişiklik olursa size deney saatlerinden önce duyurulacaktır.
  • Ayrıca Gruplarda ismi geçmeye öğrenciler benim ile iletişime geçip isimlerini yazdırabilirler.  İyi çalışmalar dilerim…