Başlık: "BİLİMSEL MAKALELERE ULAŞMA ONLINE EĞİTİM"

Arş. Gör. Dr. Öznur KÜÇÜKSARI

06 Nisan 2018

Sevgili Öğrenciler Merhaba

Aşağıda  Kütüphane ve Dok. Dai. Bşk. tarafından gelen duyuru mevcuttur.

İyi çalışmalar

%%%%%%%%%%%%%%%%%

Değerli Akademisyenlerimiz,Üniversitemizde ki akademisyen ve öğrencilerin, akademik çalışmalarını daha etkin ve hızlı bir şekilde yürütmeleri amacıyla TUBITAK ULAKBIM EKUAL Projesi kapsamında sağlanan veritabanı ve araştırma çözümlerinin daha verimli bir şekilde kullanımını sağlamak ve yeni özellikleri hakkında bilgi vermek amacıyla ELSEVIER firması tarafından aşağıda detayları belirtilen online eğitim programı planlanmıştır.
1-SCIENCE DIRECT ile ETKIN ARASTIRMANIN KISA YOLLARI ve YENILIKLER
9 NİSAN 2018 – PAZARTESI, SAAT: 11.00Erisim Linki: https://www.brighttalk.com/webcast/10439/314253?utm_source=Elsevier&utm_medium=brighttalk&utm_campaign=314253

* Egitim dili: Turkce - Sure: 40dk.
Dünyanın en çok kullanılan hakemli, tam metin bilimsel kaynak veritabanı olan ScienceDirect uzerinden arastirma deneyiminizi gelistirecek yenilikler ve arama ipuclarinin paylasildigi bir seminerdir.

ScienceDirect bilim, teknoloji ve tıp alanlarında 37,000'den fazla elektronik kitap ve 3,800'den fazla elektronik dergi baslıgını, geliştirilmiş teknoloji ile birlestirerek hızlı, kolay ve etkin bir kesif deneyimi sunar.

2-MENDELEY ile KOLAYCA ATIF\KAYNAKCA OLUSTURMA ve OTESI
9 NİSAN 2018 – PAZARTESI, SAAT: 16.00

Erisim Linki: https://www.brighttalk.com/webcast/10439/314255?utm_source=Elsevier&utm_medium=brighttalk&utm_campaign=314255

* Egitim dili: Turkce - Sure: 60dk.

Dünyada 6.5 Milyon kişi tarafından kullanılan Mendeley referans yönetim ve akademik sosyal ağ sisteminin temel kullanim fonksiyonlarinin anlatildigi online egitim semineridir.

Araştırmanızı kolay ve hızlı bir şekilde organize etmenizi, tek tıkla atıf/kaynakça oluşturmanızı, işbirliği olanakları yaratmanızı ve alanınızdaki en güncel arastırma trendlerini & çıktılarını takip etmenizi sağlar.

İyi çalışmalar dileriz,

Kütüphane ve Dok. Dai. Bşk.