BÖLÜM BAŞKANIMIZ PROF.DR. AHMET ERDİL’İN YILDIZ DEMİR ÇELİK ZİYARETİ

Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında Fakültemizde 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında ilk defa uygulanan İşyerinde Mühendislik Eğitimi (İME) programı konusunda bilgi vermek ve olası işbirliklerini konuşmak için Yıldız Demir Çelik e 17 Eylül 2018 Pazartesi günü bir ziyaret gerçekleştirildi. Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden; Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin ÖZTÜRK, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşen BASA ARSOY, Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevil VELİ, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali TANGEL, Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet ERDİL, Makine Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Adalet ZEREN, Makina Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Fakülte İME kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan KARABAY ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Armağan ARICI ile Teknoloji Transfer Ofisinden Sn. Kıymet EŞİYOK un katıldığı toplantıda Yıldızlar Holdingin değerli yöneticileri ile Üniversite-Sanayi işbirliği fırsatları konuşuldu. İME konusundaki düşüncelerini ise İGSAŞ ve YILDIZ DEMİR ÇELİK olarak mutlaka destek vermek ve bu değerli proje içinde kalıcı olarak yer almak isteriz. şeklinde ifade ettiler.