ÖĞRENCİLERİMİZİN BÜYÜK BAŞARISI

Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinden çok büyük bir başarı. Türkiye’nin ve dünyanın gözünün üzerinde olduğu TeknoFest bu yıl da çok ilgi gördü. Binlerce öğrencinin katıldığı TeknoFest’te inanılmaz ürünler sergilendi. Kocaeli Üniversitesi öğrencileri de TeknoFest’teydi. Kazanılan başarı hepimizi gururlandırdı. Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği 4. Sınıf öğrencileri “Baykoca Fezakadı” takım isimleriyle Teknoloji Takımı Teknofest İnsanlık Yararına Teknoloji Sosyal İnovasyon Kategorisinde Üniversite ve Üzeri Seviyesinde birinci olmayı başardı. Takımda öğrencilerimiz İlyas Hüseyin Güvenç , Ömer Yentür, Ahmed Özkılıç, Muhammed Taha Köyden, Hasan Yıldız ve Mutlu Kıncı yer aldı.